Om oss

TSREVISJON AS er et frittstående revisjonsselskap med kontor i Kopervik sentrum. Vår adresse er Karmsundsgata 4, 4250 Kopervik, og vi holder til i 2. etasje i samme bygg som Sparebank 1.

Selskapet ble etablert i 2005, og består av 4 partnere og 5 revisormedarbeidere. Kontoret har allsidig kompetanse innen revisjon, regnskap og andre tilknyttede tjenester, og vi dekker et bredt kompetansefelt. Se nærmere informasjon under vårt tjenestetilbud.

Våre kunder består av små og mellomstore foretak, som i hovedsak er lokalisert på Karmøy, Haugesund og Haugalandet for øvrig. Vi har kunder i de fleste bransjer, så som shipping, fiskeri, oppdrett, eiendom, transport, entreprenørvirksomhet, industri, helse, privatskoler, barnehager, butikker, forhandlere, investeringsvirksomhet, restauranter, reklame, håndverkere, verksteder, advokater, sameier og stiftelser.

Vi har faglig samarbeid med andre revisorer, og har god tilgang på juridisk bistand i saker hvor det er behov for dette. Vi er medlem av Den norske Revisorforening, og alle ansatte deltar i revisorforeningens kurs- og oppdateringsprogram.

Vi møter våre kunder med tillit og respekt, har som målsetting å være tilgjengelig, og gi en effektiv og personlig service. Våre kunder vil ha en hovedkontaktperson som har ansvar for gjennomføring av oppdraget. Ta kontakt med en av oss under dersom du har spørsmål.

Våre ansatte

Hans Petter Thorvaldsen

Partner og daglig leder

Statsautorisert revisor

 

Telefon 957 04 187

 

Mail: hpt@tsrevisjon.no

Dag Johannes Stave

Partner og styrets leder

Statsautorisert revisor

 

Telefon 974 76 401

 

Mail: djs@tsrevisjon.no

Anders Fjelltun

Partner og styremedlem

Statsautorisert revisor

 

Telefon 906 31 981

 

Mail: af@tsrevisjon.no

Arnfinn Hønsi

Revisormedarbeider

 

Telefon 982 37 174

 

Mail: ah@tsrevisjon.no

Kjersti Sørbø

Statsautorisert revisor

 

Telefon 940 56 521

 

Mail: ks@tsrevisjon.no

Roger Jakobsen

Statsautorisert revisor

 

Telefon 996 22 886

 

Mail: rj@tsrevisjon.no

Silje Kristin Berge

Revisormedarbeider

 

Telefon 920 81 811

 

Mail: skb@tsrevisjon.no

Tara Diaz Svendsen

Revisormedarbeider

 

Telefon 951 30 092

 

Mail: tds@tsrevisjon.no